Reken op ons ervaren bedrijf voor solide ruwbouwwerken.

Onze bouwfirma, uw betrouwbare partner bij ruwbouw.

Zoekt u als particulier een ervaren bouwfirma regio Tremelo? Wilt u de ruwbouw van uw nieuwbouw of renovatieproject in de handen van professionals leggen? Ga dan in zee met ons gespecialiseerd bedrijf.

Zorgvuldige afwerking

De zaakvoerders van onze familiezaak vullen elkaar perfect aan. Vader Michiels heeft al 30 jaar ervaring in de bouwsector, terwijl de zoon een professionele bouwopleiding genoot. Samen brengen ze elk ruwbouwproject tot een goed einde.

Of het nu gaat om een kleine renovatie of een volledige nieuwbouw, uw ruwbouwwerken worden efficiënt uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Dankzij kwalitatief gereedschap rekent u op een solide afwerking met oog voor elk detail.

Doorverwijzing bij afwerking mogelijk

Weet u niet goed waar te beginnen om uw project verder te zetten? Dan verwijst onze bouwfirma u graag door naar gedegen vakmannen. De zaakvoerders onderhouden nauwe contacten met elektriciens, dakwerkers, pleisteraars… en vinden voor u de ideale professionele partners.

Voor de complete service van ons bedrijf nabij Tremelo betaalt u steeds een concurrentiële prijs. U krijgt indien gewenst vooraf een transparante offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Overtuigd? Neem dan vandaag nog contact op voor bijkomende informatie.

Clikc+