Ga in zee met ons bedrijf en geef uw gevel een tweede leven.

Reken op onze firma voor uw gevelrenovatie op maat.

Is uw gevel in erbarmelijke staat en wenst u een duurzame oplossing? Verwacht u een klantgerichte service tegen een billijk tarief? Dan bent u bij onze onderneming in Tremelo aan het ideale adres.

Uitgebreide mogelijkheden

Om uw gevel grondig aan te pakken, komen de zaakvoerders met plezier ter plaatse om de situatie te analyseren. Afhankelijk van uw voorkeur en de staat van uw gevel, biedt het bedrijf diverse opties.

Bij een ouder gebouw wordt uw oud voegsel uitgeslepen en plaatsen onze professionals nieuwe voegen. Ook gevelreiniging met zandstralen behoort tot de mogelijkheden. Eventuele gevelrenovatie met crepi wordt uitbesteed aan partners.

Zorgvuldige aanpak verzekerd

Welke methode u ook verkiest, u kan altijd rekenen op een zorgvuldige afwerking naar wens. Uw gevelrenovatie bij Tremelo wordt uitgevoerd door specialisten die jarenlang ervaring hebben en bevlogen zijn over hun vak.

Ons bouwbedrijf werkt uitsluitend met topmateriaal van leverancier Van Den Broeck, zodat u zeker bent van een solide resultaat waar u nog lang van kan genieten. En dat sowieso tegen transparante en betaalbare prijzen.

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog uw gratis offerte op maat aan!

Clikc+