Geef uw woning meer uitstraling met onze voegwerken.

Uw voegwerken zijn kinderspel voor onze specialisten.

Verwacht u niets minder dan perfectie voor de voegwerken van uw woning? Wenst u een afwerking die uw vastgoed of gevel dat tikkeltje extra biedt? Doe dan een beroep op onze professionals uit Tremelo.

Solide resultaten met Seifert voegsel

Ons bedrijf werkt uitsluitend met voegmortel Seifert. Dit is een waterwerende voegspecie van Belgische makelij. Het is sterker dan de combinatie zand en cement waar doorgaans mee gevoegd wordt, en biedt heel wat mogelijkheden.

De voegmortel is beschikbaar in 20 kleurvaste (standaard) kleuren, maar verschillende kleuren kunnen op aanvraag gemengd worden, zodat de perfecte voeg voor uw woning kan gecreëerd worden. De ervaren specialisten van ons bedrijf kunnen al uw voegwerk op maat vervolledigen bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Vrijblijvend professioneel advies

Als u nog twijfelt over de aard en afwerking van uw voegwerken regio Tremelo, komen onze zaakvoerders vrijblijvend bij u langs. We bespreken ter plaatse uitvoerig de mogelijkheden en maken een gratis offerte op. Dankzij jarenlange ervaring behouden de zaakvoerders een perfect overzicht en staan ze in voor een stipte en nauwkeurige uitvoering.

Overtuigd? Vraag dan meteen bijkomende informatie aan via deze website.

Clikc+